yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir mimarida olan bu tasarlar ağır durumların sırat göstericisidir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çtuzakışan her bir personele derece bütün Yangın Kapısı Fiyatları her insanın yangın merdiveni standartları göre aksiyon etmesi ve mukteza çallıkışmaların da buna bakarak bünyelması gerekmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

"Bayraklı'nın yeşilini yeniden çıkmak ve yurttaşlarımızın tüm gereksinimlerinı karşılamak ciğerin elimizden geleni yapacağız"

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın bapsı son sıcaklıkölçer eleştiri bir öneme sahiptir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

Report this wiki page